Všeobecné obchodní podmínky

  1. Úvodní ustanovení
  2. Objednávka zboží a uzavření kupní smlouvy
  3. Kupní cena a způsob úhrady
  4. Doprava a dodání zboží
  5. Odpovědnost za vady a záruka
  6. Poučení o právu na odstoupení od kupní smlouvy
  7. Ochrana osobních údajů
  8. Závěrečná ustanovení

 


 

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 

platné a účinné od 21.5. 2018 

(dále jen „Obchodní podmínky“) 

 

  1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ
    1. Provozovatelem internetového obchodu lékárny (dále jen „Internetový obchod“), dostupném na internetové adrese lekarny-ipc.cz/eshop (dále jen „Webové stránky“), je společnost Interpharmac, s.r.o., IČO: 252 77 961, se sídlem Náměstí Republiky 1078/1, Praha 1, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 198928 (dále jen „Prodávající“).
    2. Prodávající nabízí prostřednictvím Internetového obchodu zboží určené k prodeji zásilkovým způsobem, včetně léčivých přípravků registrovaných dle § 25 odst. 1 zákona č. 378/2007 Sb., o léčivech, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon o léčivech“), jejichž výdej není vázán na lékařský předpis (dále jen „Zboží“).
    3. Tyto Obchodní podmínky upravují vzájemný vztah mezi Prodávajícím a zákazníkem Internetového obchodu (dále jen „Kupující“), který s Prodávajícím prostřednictvím Internetového obchodu uzavírá kupní smlouvu o prodeji Zboží (dále jen „Kupní smlouva“), jíž jsou tyto Obchodní podmínky nedílnou součástí. Jednotlivé prodejní či marketingové akce, bonusové programy a/nebo věrnostní programy Prodávajícího se řídí samostatnými obchodními podmínkami zveřejněnými na Webových stránkách.
    4. Odesláním Objednávkového formuláře, jak je definován níže, postupem podle článku 2.2. těchto Obchodních podmínek Kupující prohlašuje, že se před uzavřením Kupní smlouvy seznámil s těmito Obchodními podmínkami, a že s nimi výslovně souhlasí ve znění, které je platné a účinné v okamžiku odeslání Objednávkového formuláře.
    5. Prodávající je oprávněn tyto Obchodní podmínky jednostranně měnit s tím, že veškeré vztahy Prodávajícího a Kupujícího se řídí vždy Obchodními podmínkami ve znění účinném ke dni uzavření Kupní smlouvy.
    6. Prodávající splňuje veškeré předpoklady k prodeji Zboží vyžadované relevantními právními předpisy.
  2. OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY
    1. Internetový obchod představuje seznam Zboží nabízeného Prodávajícím, který obsahuje alespoň:
      1. název Zboží;
      2. popis Zboží;
      3. konečnou cenu Zboží včetně DPH. Součástí ceny nejsou náklady na dopravu Zboží Kupujícímu. Výše nákladů na dopravu Zboží je na Webových stránkách uvedena samostatně a bude k celkové ceně objednávaného Zboží připočtena před odesláním Objednávkového formuláře;
      4. informace dle Zákona o léčivech, je-li Zboží léčivem.
    2. Kupující objednává Zboží prostřednictvím objednávkového formuláře na Webových stránkách (dále jen „Objednávkový formulář“), ve kterém je Kupující povinen pravdivě uvést alespoň:
      1. jméno a příjmení;
      2. datum narození;
      3. adresu trvalého bydliště;
      4. telefonní číslo a e-mail.
      Odesláním Objednávkového formuláře kliknutím na tlačítko „Odeslat objednávku“ Kupující potvrzuje pravdivost a úplnost vyplněných údajů.
    3. Kupní smlouva mezi Prodávajícím a Kupujícím je uzavřena okamžikem odeslání řádně vyplněného Objednávkového formuláře, jehož přijetí se Prodávající zavazuje potvrdit elektronickou poštou na e-mail Kupujícího uvedený v Objednávkovém formuláři.
    4. Prodávající je vždy oprávněn u Kupujícího prostřednictvím telefonu nebo e-mailu verifikovat správnost a úplnost údajů uvedených v Objednávkovém formuláři. Nepotvrdí-li Kupující na žádost Prodávajícího správnost a úplnost uvedených údajů, k objednávce Kupujícího dle Objednávkového formuláře se přihlíží, jako by nebyla odeslána.
    5. Kupní smlouva je uzavírána prostřednictvím komunikačních prostředků na dálku. Náklady Kupujícího vzniklé použitím komunikačních prostředků na dálku (internetové připojení, telefon), hradí Kupující.
    6. Kupující si je vědom, že nabídka prodeje Zboží je ze strany Prodávajícího nezávazná a Prodávající není povinen uzavřít Kupní smlouvu a je oprávněn objednávku Kupujícího v souladu se Zákonem o léčivech odmítnout mimo jiné pro podezření ze zneužití objednaného Zboží.
    7. Objedná-li si Kupující Zboží, které již Prodávající nenabízí, nebo Zboží, které Prodávající nebude schopen doručit v předem ujednané lhůtě, zavazuje se Prodávající kontaktovat Kupujícího telefonicky a/nebo e-mailem za účelem dohody o dalším postupu. Nedojde-li k dohodě, k původní objednávce Kupujícího se nepřihlíží.
  3. KUPNÍ CENA A ZPŮSOB ÚHRADY
    1. Cenu za objednané Zboží včetně případných nákladů na dopravu a dalších sjednaných poplatků Kupující uhradí jedním z následujících způsobů:
      1. hotově při osobním odběru ve výdejním místě Prodávajícího;
      2. dobírkou;
      3. bezhotovostně platební kartou;
      4. bankovním převodem.
    2. K úhradě Zboží bude Kupujícímu Prodávajícím vystavena faktura sloužící zároveň jako daňový doklad. Faktura bude Kupujícímu doručena nejpozději spolu se Zbožím.
    3. Převzetí Zboží Kupujícím je možné až po jeho úplném zaplacení, není-li ujednáno jinak. Prodávající si tímto v souladu s ustanovením § 2132 Občanského zákoníku vyhrazuje vlastnické právo ke Zboží. Kupující se stane vlastníkem Zboží teprve až po úplném zaplacení kupní ceny.
    4. Veškeré ceny v Internetovém obchodě jsou smluvními cenami. V Internetovém obchodě jsou vždy uvedeny aktuální a platné ceny v českých korunách. Uvedené ceny u jednotlivého Zboží jsou konečné, tj. včetně DPH a popřípadě dalších daní a poplatků. Toto se netýká poplatků za dopravu, dobírku a nákladů na komunikaci prostředky komunikace na dálku.
    5. Akční ceny jsou platné vždy do vyprodání zásob Zboží, které je v akci, nebo po určitou dobu, která je v Internetovém obchodě uvedena.
    6. Kupující bere na vědomí, že mohou nastat případy, kdy nedojde k uzavření Kupní smlouvy mezi Prodávajícím a Kupujícím, a to zejména v případě, kdy Kupující objedná Zboží za cenu zveřejněnou omylem v důsledku chyby interního informačního systému Prodávajícího, v takovém případě Prodávající o této skutečnosti Kupujícího informuje na e-mail, který Kupující uvedl v Objednávkovém formuláři.
    7. Pokud v rámci objednávky v Internetovém obchodě došlo ke zneužití osobních údajů, platební karty apod., vyhrazuje si Prodávající právo prohlásit Kupní smlouvu za neuzavřenou.
  4. DOPRAVA A DODÁNÍ ZBOŽÍ 
    1. Kupující v Objednávkovém formuláři zvolí jeden z Prodávajícím aktuálně nabízených způsobů dopravy Zboží, jejichž přehled je uveden na Webových stránkách. Tím není vyloučena možnost ujednat podmínky dopravy Zboží odlišně od Obchodních podmínek a/nebo Kupní smlouvy.
    2. V případě volby osobního odběru Zboží je Kupující povinen vyčkat doručení potvrzující zprávy o možnosti převzetí Zboží od Prodávajícího s tím, že Zboží je možné převzít ve výdejním místě Prodávajícího, které si Kupující zvolí v Objednávkovém formuláři. Seznam aktuálních výdejních míst je uveden na Webových stránkách.
    3. Kupující je povinen převzít Zboží na jím určené adrese v Objednávkovém formuláři. V případě, že bude nutné Zboží z důvodů na straně Kupujícího doručovat opakovaně nebo a/nebo jiným způsobem, než jak bylo sjednáno, je Kupující povinen uhradit veškeré náklady Prodávajícího s tím spojené.
    4. Kupující je povinen při doručení zkontrolovat Zboží, zejména typ, množství a neporušenost obalů Zboží. V případě nekompletní a/nebo poškozené zásilky je Kupující oprávněn odmítnout Zboží převzít.
    5. Zboží, které je léčivým přípravkem registrovaným dle § 25 odst. 1 Zákona o léčivech, jehož výdej není vázán na lékařský předpis, se Prodávající zavazuje odeslat Kupujícímu ve lhůtě do 48 (čtyřiceti osmi) hodin od přijetí objednávky tak, aby bylo zajištěno jeho dodání Kupujícímu nejdéle ve lhůtě 3 (tří) dnů od přijetí Objednávkového formuláře, nebo aby bylo Kupujícímu nejdéle ve lhůtě 3 (tří) dnů od přijetí Objednávkového formuláře oznámeno, že v této lhůtě nelze Zboží dodat.
    6. Zboží, které není zbožím dle článku 5. těchto Obchodních podmínek, bude Prodávajícím předáno k přepravě nebo připraveno k osobnímu převzetí Kupujícím zpravidla do 24 (dvaceti čtyř) hodin od přijetí Objednávkového formuláře v pracovní dny a v případě víkendů a svátku první následující pracovní den, je-li takové Zboží skladem, nebo ve lhůtě dostupnosti Zboží uvedené v Internetovém obchodě, není-li takové Zboží skladem.
    7. Výše uvedené podmínky dodání Zboží platí pouze pro Českou republiku. Případné dodání Zboží mimo území České republiky, umožňuje-li platná legislativa dodání konkrétního Zboží mimo Českou republiku, je třeba řešit individuálně mezi Kupujícím a Prodávajícím, a to vždy na základě samostatné ad hoc dohody.
  5. ODPOVĚDNOST ZA VADY A ZÁRUKA
    1. Prodávající odpovídá Kupujícímu, že Zboží při převzetí nemá vady, zejména, že:
      1. má Zboží vlastnosti, které si strany ujednaly, a chybí-li ujednání, takové vlastnosti, které Prodávající nebo výrobce popsal nebo které Kupující očekával s ohledem na povahu Zboží a na základě reklamy jimi prováděné;
      2. se Zboží hodí k účelu, který pro jeho použití Prodávající uvádí nebo ke kterému se Zboží tohoto druhu obvykle používá;
      3. Zboží odpovídá jakostí nebo provedením smluvenému vzorku nebo předloze, byla-li jakost nebo provedení určeno podle smluveného vzorku nebo předlohy;
      4. je Zboží v odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti; a
      5. Zboží vyhovuje požadavkům právních předpisů.
    2. Projeví-li se vada v průběhu 6 (šesti) měsíců od převzetí Zboží, má se za to, že Zboží bylo vadné již při převzetí.
    3. Nemá-li Zboží vlastnosti uvedené v článku 5.1 těchto Obchodních podmínek, může Kupující požadovat dodání nového Zboží bez vad, pokud to není vzhledem k povaze vady nepřiměřené, ale pokud se vada týká pouze součásti Zboží, může Kupující požadovat jen výměnu součásti; není-li to možné, může odstoupit od Kupní smlouvy. Je-li to však vzhledem k povaze vady neúměrné, zejména lze-li vadu odstranit bez zbytečného odkladu, má Kupující právo na bezplatné odstranění vady.
    4. Právo na dodání nového Zboží, nebo výměnu součásti má Kupující i v případě odstranitelné vady, pokud nemůže Zboží řádně užívat pro opakovaný výskyt vady po opravě nebo pro větší počet vad. V takovém případě má Kupující i právo od Kupní smlouvy odstoupit.
    5. Neodstoupí-li Kupující od Kupní smlouvy nebo neuplatní-li právo na dodání nového Zboží bez vad, na výměnu její součásti nebo na opravu Zboží, může požadovat přiměřenou slevu. Kupující má právo na přiměřenou slevu i v případě, že mu Prodávající nemůže dodat nové Zboží bez vad, vyměnit její součást nebo Zboží opravit, jakož i v případě, že Prodávající nezjedná nápravu v přiměřené době nebo že by zjednání nápravy Kupujícímu působilo značné obtíže.
    6. Právo z vadného plnění Kupujícímu nenáleží, pokud Kupující před převzetím Zboží věděl, že Zboží má vadu, anebo pokud Kupující vadu sám způsobil.
    7. Kupující je oprávněn uplatnit právo z vady, která se vyskytne u zakoupeného Zboží v době 24 (dvaceti čtyř) měsíců od převzetí Zboží.
    8. Je-li na Zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke Zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze Zboží použít, použijí se ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, o záruce za jakost.
    9. Kupující je povinen veškeré zjištěné vady Zboží bezodkladně oznámit Prodávajícímu, a to telefonicky na 495 260 688, e-mailem na eshop@ipcnet.cz, dopisem na adresu e-shop lekarny-ipc.cz, LÉKÁRNA ipc NIKO, Edv. Beneše 577 Hradec Králové, PSČ 500 12. Reklamované Zboží Kupující zašle prostřednictvím České pošty jako běžný balík spolu s dokladem o koupi a reklamačním listem (ke stažení zde), na adresu provozovny Prodávajícího. Balíky doručené na dobírku není Prodávající povinen převzít. Prodávající vydá Kupujícímu písemné potvrzení o tom, kdy byla reklamace Zboží uplatněna, co je jejím obsahem, jaký způsob vyřízení reklamace je požadován, a to e-mailem bezprostředně po přijetí reklamace (v případě osobního uplatnění je předáno ihned); dále potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení opravy a době trvání reklamace, případně odůvodnění zamítnutí reklamace.
    10. Kupující má právo na náhradu nákladů účelně vynaložených při uplatnění práva z vadného plnění.
    11. V případě Kupujícího, který je podnikatelem a který tuto skutečnost uvede při objednávání Zboží (např. tím, že v Objednávkovém formuláři uvede své IČO a/nebo DIČ), se nepoužijí ustanovení těchto Obchodních podmínek týkajících se odpovědnosti za vady a záruky za jakost, přičemž odpovědnost Prodávajícího za vady, včetně záruční odpovědnosti Prodávajícího (v takovém případě není Kupujícím poskytována), se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy.
    12. Nebezpečí škody na Zboží přechází na Kupujícího v okamžiku jeho převzetí. Nebezpečí škody dále přechází na Kupujícího v případě, kdy Kupující odmítne Zboží převzít, ačkoliv mu Prodávající umožní se Zbožím nakládat.
  6. POUČENÍ O PRÁVU NA ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY
    1. Kupující, který je spotřebitelem, je oprávněn od smlouvy i bez uvedení důvodu odstoupit ve lhůtě do 14 (čtrnácti) dnů od:
      1. dne převzetí Zboží, jde-li o Kupní smlouvu;
      2. dne převzetí poslední dodávky Zboží, jde-li o smlouvu, jejímž předmětem je několik druhů Zboží nebo dodání několika částí;
      3. dne převzetí první dodávky Zboží, jde-li o smlouvu jejímž předmětem je pravidelná opakovaná dodávka Zboží.
    2. Lhůta k odstoupení od smlouvy dle článku 6.1 těchto Obchodních podmínek je ze strany Kupujícího dodržena, bylo-li před jejím koncem Prodávajícímu odesláno oznámení o odstoupení od smlouvy na adresu sídla Prodávajícího, příp. na e-mail eshop@ipcnet.cz.
    3. V případě uplatnění práva na odstoupení je Kupující povinen Prodávajícímu bezodkladně, nejpozději však do 14 (čtrnácti) dnů od odstoupení, odeslat dodané Zboží spolu s dokladem o koupi zpět na adresu sídla Prodávajícího. Náklady spojené s vrácením Zboží v případě odstoupení nese Kupující.
    4. Pokud Kupující využije svého práva na odstoupení od smlouvy v souladu s těmito Obchodními podmínkami, vrátí mu Prodávající nejpozději do 14 (čtrnácti) dnů ode dne, kdy bylo Prodávajícímu doručeno oznámení o odstoupení, veškeré peněžní prostředky včetně nákladů na dodání Zboží, které od něho na základě Kupní smlouvy přijal, stejným způsobem. Prodávající vrátí Kupujícímu přijaté peněžení prostředky jiným způsobem jen tehdy, pokud s tím Kupující souhlasil a pokud mu tím nevzniknou další náklady. Jestliže Kupující zvolil jiný než nejlevnější způsob dodání Zboží, který Prodávající nabízí, vrátí Prodávající Kupujícímu náklady na dodání Zboží ve výši odpovídající nejlevnějšímu nabízenému způsobu dodání Zboží (bezplatný osobní odběr však do těchto variant dopravy nepatří). Prodávající však není povinen vrátit Kupujícímu přijaté peněžní prostředky do okamžiku, než mu Kupující Zboží vrátí nebo prokáže, že Zboží Prodávajícímu odeslal.
    5. Kupující, který je spotřebitelem, bere na vědomí, že z důvodů dle § 1837 Občanského zákoníku nemůže od Kupní smlouvy odstoupit.
    6. Kupující odpovídá Prodávajícímu pouze za snížení hodnoty Zboží, které vzniklo v důsledku nakládání s tímto Zbožím jinak, než je nutné s ním nakládat s ohledem na jeho povahu a vlastnosti. Pokud tedy bude vrácené Zboží v rozporu s předchozí větou poškozeno, opotřebeno či částečně spotřebováno, vzniká Prodávajícímu vůči Kupujícímu nárok na náhradu škody jemu tím vzniklé. Nárok na úhradu vzniklé škody je Prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku Kupujícího na vrácení kupní ceny.
    7. Kupující bere na vědomí skutečnost, že jsou-li se Zbožím poskytovány dárky, kterými se rozumí i Zboží poskytnuté Prodávajícím Kupujícímu za cenu nepřesahující 1,- Kč bez DPH, je darovací smlouva mezi Prodávajícím a Kupujícím uzavřena s podmínkou, že dojde-li k využití práva Kupujícího odstoupit od smlouvy dle § 1829 Občanského zákoníku, darovací smlouva pozbývá účinnosti a Kupující je povinen spolu s vráceným Zbožím vrátit i s ním související poskytnuté dárky, jinak se bude jednat na straně Kupujícího o bezdůvodné obohacení.
  7. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Správcem osobních údajů podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR”) je Prodávající.
    2. Kupující souhlasí s tím, že při objednání a převzetí Zboží, jakož i při registraci do Internetového obchodu je vyžadováno vyplnění údajů podle článku 2.2. těchto Obchodních podmínek, které mají povahu osobních údajů podle GDPR (dále jen „Osobní údaje“).
    3. Pověřencem pro ochranu osobních údajů byl/a jmenován/a Eva Mašátová, eva.masatova@ipcnet.cz (dále jen „Pověřenec“). Kupující se může obracet na Pověřence ve všech záležitostech souvisejících se zpracováním jeho Osobních údajů.
    4. Kupující nemá povinnost Osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Osobních údajů je nezbytnou podmínkou pro uzavření a plnění Kupní smlouvy, přičemž bez poskytnutí Osobních údajů není možné Kupní smlouvu uzavřít či jí ze strany Prodávajícího plnit.
    5. Kupující bere na vědomí, že Prodávající bude Osobní údaje Kupujícího uvedené při činnostech uvedených v těchto Obchodních podmínkách po dobu uvedenou níže, shromažďovat, zpracovávat a uschovávat jako správce osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a GDPR. Prodávající je oprávněn tak činit po dobu a v rozsahu potřebném k provedení veškerých činností s uzavřením Kupní smlouvy souvisejících, zejména za účelem vyřízení objednávky Kupujícího.
    6. V případě, že Kupující udělí souhlas Prodávajícímu ke zpracování Osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení, pak právní důvodem zpracování Osobních údajů je tento souhlas a Osobní údaje budou zpracovávány po dobu 3 (tří) let od udělení souhlasu, ledaže bude souhlas Kupujícím odvolán dříve, vše ostatní se uplatní jako v případě zpracovávání Osobních údajů na základě plnění smlouvy (Objednávky).
    7. Zpracování Osobních údajů Kupujícího bude prováděno pověřenými zaměstnanci Prodávajícího, popř. Prodávající může pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele, a to v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu zpracování Osobních údajů.
    8. Příjemci Osobních údajů jsou osoby (i) podílející se na dodání Zboží a realizaci plateb ve vztahu k Objednávce, (ii) zajišťující služby provozování Internetového obchodu a další služby v souvislosti s provozováním Internetového obchodu, (iii) zajišťující marketingové služby.
    9. Kupující má právo (i) být zapomenut (právo na vymazání Osobních údajů), to neplatí svědčí-li Prodávajícímu jiný právní důvod pro zpracovávání Osobních údajů; (ii) požadovat od Prodávajícího přístup k Osobním údajům a jejich opravu nebo aktualizaci; (iii) vznést námitku proti zpracování Osobních údajů; (iv) požadovat od Prodávajícího informace, jak je s Osobními údaji nakládáno; (v) získat své Osobní údaje ve strojově čitelném a přenositelném formátu k jejich přenosu; (vi) podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud má pochybnosti o dodržování zákona o ochraně osobních údajů či GDPR Prodávajícím; (vii) požadovat po Prodávajícím omezení zpracování Osobních údajů, (viii) odvolat svůj souhlas se zpracováním Osobních údajů, pokud jej udělil Prodávajícímu.
    10. Prodávající prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení Osobních údajů.
    11. Prodávající přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména prostředky ochrany – hesla, šifrování, zálohování a kryptování.
    12. Prodávající prohlašuje, že k Osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby, jež byly náležitě proškoleny a zavázány povinností mlčenlivosti.
    13. Po uplynutí nezbytné doby pro uchovávání osobních údajů je Prodávající vymaže/zničí (viz článek 7.5. Obchodních podmínek).
    14. Prodávající si z důvodu předcházení trestné činnosti a minimalizace škod vyhrazuje právo odmítnout Objednávku Kupujícího vytvářenou z podezřelé IP adresy, např. při využití tzv. proxy serveru. V případě problémů s Objednávkou může Kupující kontaktovat Prodávajícího prostřednictvím e-mailové adresy Prodávajícího.
    15. Prodávající může dále zpracovávat tzv. „cookies" soubory tak, aby usnadnil poskytování služeb informační společnosti, v souladu s ustanovením Směrnice 95/46/ES o účelu „cookies" či podobných nástrojů a je zajištěno, aby Kupujícímu byly známy informace, které se ukládají do koncového zařízení, jež používá. Kupující má možnost odmítnout, aby "cookies" nebo podobné nástroje byly ukládány do jeho koncového zařízení, např. pomocí funkce anonymního prohlížení internetového prohlížeče. Soubory „cookies“ bude Prodávajícím využívány za účelem personalizace obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti. Souhlas se zpracovávání „cookies“ může být kdykoliv odvolán. Podrobnosti o souborech „cookies“ naleznete  zde.
  8. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
    1. Kupní smlouva je uzavírána v českém jazyce. Veškeré případné spory mezi Prodávajícím a Kupujícím z Kupní smlouvy nebo těchto Obchodních podmínek budou řešeny místně příslušným obecným soudem dle práva České republiky.
    2. V případě rozporu mezi Kupní smlouvou a těmito Obchodními podmínkami je rozhodující znění Kupní smlouvy.
    3. Informační službu dle ustanovení § 85 odst. 2 písm. d) Zákona o léčivech poskytuje Prodávající v pracovních dnech mezi 9:00 a 16:00 Kontakt na informační službu je uveden na Webových stránkách. V případě, že je provoz LÉKÁRNY ipc Niko dočasně omezen/uzavřen, informační služba na e-mailu a telefonním čísle je v provozu nadále beze změny.
    4. V případě, že dojde mezi Prodávajícím a Kupujícím, který je spotřebitelem, ke vzniku spotřebitelského sporu, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může Kupující, který je spotřebitelem, podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát - oddělení ADR, se sídlem Štěpánská 15, Praha 2, PSČ 120 00, e-mail: adr@coi.cz , web: adr.coi.cz .
    5. Stane-li se některé ustanovení těchto Obchodních podmínek neplatným nebo neúčinným, ostatní ustanovení Obchodních podmínek tím zůstávají nedotčena.
    6. Prodávající je vázán etickým kodexem České lékárnické komory.
    7. Tyto Obchodní podmínky jsou platné a účinné dnem uvedeným v jejich záhlaví. Současně tímto dnem pozbývají platnosti a účinnosti veškeré předchozí podmínky a pravidla vztahující se k nákupu Zboží prostřednictvím Internetového obchodu vydané přede dnem platnosti a účinnosti těchto Obchodních podmínek.

Proč nakupovat u nás

Vložili jste do košíku

Název produktu

Počet kusů: 2 ks, Cena celkem: 850

Mám dopravu zdarma?

 Osobní odběr v Hradci Králové NIKO zdarma

Nakupte ještě za Kč a dopravu máte také zdarma

Dopravu již máte také zdarma

Mohlo by se Vám líbit

Imuno-Komplex 30 kapslí

Imuno-Komplex 30 kapslí

Akce
TOP produkt

131 Kč 164 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Dárková poukázka 100 Kč

Dárková poukázka 100 Kč

TOP produkt

100 Kč

 

Do košíku
Dárková poukázka 500 Kč

Dárková poukázka 500 Kč

TOP produkt

500 Kč

 

Do košíku
Prostamol Uno cps.mol.90

Prostamol Uno cps.mol.90

Akce
TOP produkt

629 Kč 758 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Olfen drm.gel.1x100g

Olfen drm.gel.1x100g

Akce
TOP produkt

170 Kč 190 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Oscillococcinum gra.30x1g

Oscillococcinum gra.30x1g

TOP produkt

678 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
PROBIO-KOMPLEX 10 kapslí

PROBIO-KOMPLEX 10 kapslí

TOP produkt

114 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
C-KOMPLEX 30 kapslí

C-KOMPLEX 30 kapslí

Akce
TOP produkt

76 Kč 95 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
PROBIO-KOMPLEX 30 kapslí

PROBIO-KOMPLEX 30 kapslí

Akce
TOP produkt

165 Kč 205 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
TEREZIA Hlíva s rakytníkovým olejem cps.100+100

TEREZIA Hlíva s rakytníkovým olejem cps.100+100

Akce
TOP produkt

599 Kč 658 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Physiomer Baby 115ml

Physiomer Baby 115ml

Akce
TOP produkt

179 Kč 237 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
Physiomer Baby hypertonic 60ml

Physiomer Baby hypertonic 60ml

Akce
TOP produkt

179 Kč 237 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
Physiomer Hypertonic 135ml

Physiomer Hypertonic 135ml

Akce
TOP produkt

179 Kč 237 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
Ibalgin 400mg tbl.flm. 24

Ibalgin 400mg tbl.flm. 24

TOP produkt

61 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Ataralgin por.tbl.nob.20

Ataralgin por.tbl.nob.20

Akce
TOP produkt

75 Kč 92 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Espumisan 40mg cps.mol.100x40mg

Espumisan 40mg cps.mol.100x40mg

Akce
TOP produkt

138 Kč 179 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Detritin 2000 IU Vitamin D 60 tablet

Detritin 2000 IU Vitamin D 60 tablet

Akce
TOP produkt

159 Kč 207 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Ataralgin por.tbl.nob. 50

Ataralgin por.tbl.nob. 50

Akce
TOP produkt

165 Kč 205 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
BioGaia ProTectis kapky BABY 5 ml sklo

BioGaia ProTectis kapky BABY 5 ml sklo

Akce
TOP produkt

309 Kč 403 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Milgamma N por.cps.mol.100

Milgamma N por.cps.mol.100

Akce
TOP produkt

559 Kč 694 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

BioGaia Protectis probio.kapky s vitamínem D 10ml

Akce
TOP produkt

549 Kč 710 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
B-KOMPLEX PERFEKT 100 tbl.

B-KOMPLEX PERFEKT 100 tbl.

TOP produkt

137 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
GINKGO-KOMPLEX 30 tablet

GINKGO-KOMPLEX 30 tablet

TOP produkt

122 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
URO-KOMPLEX 30 tablet

URO-KOMPLEX 30 tablet

TOP produkt

229 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Zinkorot 25mg tbl.nob.50x25mg

Zinkorot 25mg tbl.nob.50x25mg

Akce
TOP produkt

209 Kč 266 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Condrosulf 400 mg cps.dur. 180

Condrosulf 400 mg cps.dur. 180

Akce
TOP produkt

1 029 Kč 1 236 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Imunoglukan P4H 250 ml

Imunoglukan P4H 250 ml

Akce
TOP produkt

339 Kč 438 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Fytofontana ViroStop ústní sprej 30ml

Fytofontana ViroStop ústní sprej 30ml

Akce
TOP produkt

191 Kč 249 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
Tebokan 120mg por.tbl.flm. 30x120mg

Tebokan 120mg por.tbl.flm. 30x120mg

Akce
TOP produkt

269 Kč 345 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Claritine 10mg tbl.nob.10x10mg

Claritine 10mg tbl.nob.10x10mg

Akce
TOP produkt

95 Kč 122 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Nasaleze Protect 800mg

Nasaleze Protect 800mg

Akce
TOP produkt

229 Kč 282 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Fytofontana ViroStop nosní sprej 20 ml

Fytofontana ViroStop nosní sprej 20 ml

Akce
TOP produkt

179 Kč 228 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
Fytofontana ViroStop kapky 25 ml

Fytofontana ViroStop kapky 25 ml

Akce
TOP produkt

135 Kč 163 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Fytofontana ViroStop kapsle cps.30

Fytofontana ViroStop kapsle cps.30

Akce
TOP produkt

181 Kč 236 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Elmex Gelee stm.gel 1x25mg

Elmex Gelee stm.gel 1x25mg

Akce
TOP produkt

199 Kč 259 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Vincentka Nosní sprej STANDARD 25ml

Vincentka Nosní sprej STANDARD 25ml

Akce
TOP produkt

69 Kč 87 Kč

 

Do košíku
Kaloba por.gtt.sol.1x50ml

Kaloba por.gtt.sol.1x50ml

Akce
TOP produkt

249 Kč 321 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Panadol Extra Rapide 500mg/65mg tbl.eff. 12 I CZ

Panadol Extra Rapide 500mg/65mg tbl.eff. 12 I CZ

Akce
TOP produkt

85 Kč 99 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
BAMBO Nature Premature 1-3kg 24ks

BAMBO Nature Premature 1-3kg 24ks

Akce
TOP produkt

144 Kč 174 Kč

 

Do košíku
Zodac tbl.obd.10x10mg

Zodac tbl.obd.10x10mg

Akce
TOP produkt

65 Kč 82 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
BAMBO Nature vlhčené ubrousky 80ks

BAMBO Nature vlhčené ubrousky 80ks

Akce
TOP produkt

43 Kč 51 Kč

 

Do košíku
Zyrtec 10mg tbl.flm.20x10mg

Zyrtec 10mg tbl.flm.20x10mg

Akce
TOP produkt

154 Kč 197 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Xyzal 5mg tbl.flm.14x5mg

Xyzal 5mg tbl.flm.14x5mg

Akce
TOP produkt

119 Kč 156 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Vitamín D3 FORTE 2000 I.U. tbl.30

Vitamín D3 FORTE 2000 I.U. tbl.30

Akce
TOP produkt

109 Kč 130 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Anopyrin 400mg tbl.10x400mg

Anopyrin 400mg tbl.10x400mg

TOP produkt

46 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Detritin Kids lízátka na imunitu višeň 12ks

Detritin Kids lízátka na imunitu višeň 12ks

Akce
TOP produkt

79 Kč 90 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Nizoral 20mg/g šampon 100ml

Nizoral 20mg/g šampon 100ml

Akce
TOP produkt

309 Kč 399 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
LIPO C ASKOR FORTE 120 kapslí

LIPO C ASKOR FORTE 120 kapslí

Akce
TOP produkt

846 Kč 1 099 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
LIPOZOMAL Vitamin C 1000mg 250ml

LIPOZOMAL Vitamin C 1000mg 250ml

Akce
TOP produkt

339 Kč 418 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
LIPOZOMAL Vitamin K2 MK7+ D3 1000 I.U. 250ml

LIPOZOMAL Vitamin K2 MK7+ D3 1000 I.U. 250ml

Akce
TOP produkt

399 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Do košíku
Bambo Nature 3 dětské plenkové kalhotky 4-8kg 52ks

Bambo Nature 3 dětské plenkové kalhotky 4-8kg 52ks

Akce
TOP produkt

314 Kč 379 Kč

 

Do košíku
Bambo Nature 4 dětské plenk. kalhotky 7-14kg 24ks

Bambo Nature 4 dětské plenk. kalhotky 7-14kg 24ks

Akce
TOP produkt

159 Kč 196 Kč

 

Do košíku
Do košíku
Defumoxan 1.5mg tbl.nob.100

Defumoxan 1.5mg tbl.nob.100

Akce
TOP produkt

569 Kč 703 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Bambo Nature 1 dětské plenkové kalhotky 2-4kg 22ks

Bambo Nature 1 dětské plenkové kalhotky 2-4kg 22ks

Akce
TOP produkt

113 Kč 139 Kč

 

Do košíku
Bambo Nature 2 dětské plenkové kalhotky 3-6kg 30ks

Bambo Nature 2 dětské plenkové kalhotky 3-6kg 30ks

Akce
TOP produkt

162 Kč 201 Kč

 

Do košíku
Bambo Nature dětské vlhčené ubrousky 50 ks

Bambo Nature dětské vlhčené ubrousky 50 ks

Akce
TOP produkt

39 Kč 43 Kč

 

Do košíku
Barnys Ultra-C Imuno Complex cps.30

Barnys Ultra-C Imuno Complex cps.30

Akce
TOP produkt

160 Kč 208 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Vitamin D3 FORTE 2000 I.U. tbl.100

Vitamin D3 FORTE 2000 I.U. tbl.100

Akce
TOP produkt

185 Kč 236 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Pharmaton Geriavit Vitality 50+ tbl.100 - SANOFI

Pharmaton Geriavit Vitality 50+ tbl.100 - SANOFI

Akce
TOP produkt

579 Kč 750 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
LIFTEA Liposomální vitamín C příchuť jahoda 250ml

LIFTEA Liposomální vitamín C příchuť jahoda 250ml

Akce
TOP produkt

399 Kč 478 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Pharmalife Vitamin D3 z lišejníku 2000 IU 30ml

Pharmalife Vitamin D3 z lišejníku 2000 IU 30ml

Akce
TOP produkt

152 Kč 198 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
ViruProtect sprej 7ml

ViruProtect sprej 7ml

Akce
TOP produkt

184 Kč 238 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
COVID19 IgM/IgG Souprava pro detekci protilátek5ks

COVID19 IgM/IgG Souprava pro detekci protilátek5ks

Akce
TOP produkt

959 Kč 1 160 Kč

 

Do košíku
Do košíku
Doppel Herz Vitamin D3 2000 IU 45 tablet

Doppel Herz Vitamin D3 2000 IU 45 tablet

Akce
TOP produkt

139 Kč 167 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
GOOD MASK RESPIRÁTOR FFP2 COVID 19 BÍLÝ 10KS

GOOD MASK RESPIRÁTOR FFP2 COVID 19 BÍLÝ 10KS

Akce
TOP produkt

145 Kč 225 Kč

 

Do košíku
Antigenní test Singclean COVID-19 Test Kit, 1 ks

Antigenní test Singclean COVID-19 Test Kit, 1 ks

Akce
TOP produkt

95 Kč 150 Kč

 

Do košíku
ANTIGENNÍ RYCHLOTEST SINGCLEAN ZE SLIN, 1KS

ANTIGENNÍ RYCHLOTEST SINGCLEAN ZE SLIN, 1KS

Akce
TOP produkt

95 Kč 130 Kč

 

Do košíku
Valetol por.tbl.nob.24

Valetol por.tbl.nob.24

Akce
TOP produkt

79 Kč 90 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Vigantolvit Osteo 30 tablet

Vigantolvit Osteo 30 tablet

Akce
TOP produkt

166 Kč 205 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Ibolex 200mg tbl.flm. 20 I

Ibolex 200mg tbl.flm. 20 I

Akce
TOP produkt

109 Kč 120 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Acylpyrin 500mg tbl.nob. 10x500mg

Acylpyrin 500mg tbl.nob. 10x500mg

Akce
TOP produkt

32 Kč 37 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Engystol tbl.50

Engystol tbl.50

Akce
TOP produkt

144 Kč 167 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
Taffix nosní sprej 1g

Taffix nosní sprej 1g

Akce
TOP produkt

408 Kč 521 Kč

Zdravotnický prostředek

Do košíku
B-KOMPLEX PERFEKT 20 tbl.

B-KOMPLEX PERFEKT 20 tbl.

Akce
TOP produkt

39 Kč 59 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
TEREZIA Vitamin D3 baby od 1.měsíce 400 IU 10ml

TEREZIA Vitamin D3 baby od 1.měsíce 400 IU 10ml

Akce
TOP produkt

189 Kč 228 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Celaskon 500mg Červený pomer. tbl.eff.3x10 promo

Celaskon 500mg Červený pomer. tbl.eff.3x10 promo

Akce
TOP produkt

139 Kč 170 Kč

Léčivý přípravek

Do košíku
TEREZIA Vitamín D3 1000 IU tob.30

TEREZIA Vitamín D3 1000 IU tob.30

Akce
TOP produkt

99 Kč 122 Kč

Doplněk stravy

Do košíku
Preventan Clasic tbl.90

Preventan Clasic tbl.90

Akce
TOP produkt

389 Kč 484 Kč

Doplněk stravy

Do košíku

Přihlášení uživatele

Ztracené heslo

Tento e-mail u nás není zaregistrovaný.
Na zadaný e-mail byly odeslány instrukce k obnovení hesla.
Odeslat
Pro zkvalitnění poskytování našich služeb využíváme soubory cookie. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich použitím.       Více informací